Tidligere i vinter fikk TFK en søknad om stipend fra Hallvard Flatberg. Søknaden omfattet deltagelse på nasjonale og internasjonale arrangementer sesongen 2022. Hallvard kan fortelle oss at han har en plan om å spille alle Norgescupene, samt delta på NM og noen utvalgte Euro Tours. “Å motta et stipend fra TFK vil hjelpe utrolig mye, og gi meg muligheten til å dra rundt på større turneringer og faktisk satse litt”. Dette blir en travel og innholdsrik sesong, med mye spennende på agendaen. 

“Den første store turneringen er NC på Solør, som er kun to uker unna. Jeg har begynt å glede meg skikkelig”. Med en bane som ser ut som passer Hallvard bra, sikter han seg inn på en topp 10-plassering om formen klaffer. Selv om Hallvard føler at nivået sitt er veldig ustabilt, spesielt når det kommer til putting, blir det spennende å få et innblikk i nivået til resten av deltakerne. 

Om NM på Stovner sier Hallvard at det kanskje ikke er det arrangementet han ser mest frem til, ettersom at banen ikke passer han helt. Likevel er han veldig motivert til å prestere bra, siden det er første året hans i åpen klasse.

Heatland Open i Sverige er den første Eurotouren han skal delta på. “Jeg gleder meg som en gris til dette, ettersom banen ser fin ut og feltet er bedre. Jeg satser på å spille bra!” Målet her er en topp 30 plassering, som han kommer til å være utrolig fornøyd med. 

Om PSC Sula Open mener Hallvard at det kanskje er årets viktigste og morsomste turneringen han skal delta på. Han var heldig og fikk plass, ettersom det var et godt trykk når alle amerikanerne tar turen. “Det blir veldig morsomt og spennende å få prøve seg mot de aller beste, og virkelig få se hvordan man skal kaste den plastskiva.” Siden han gjorde det ganske bra på disse nydelige banene i fjor, håper han at det skal klaffe på denne turneringen i år. Ambisjonen på denne turneringen er å klare cutten, som vil si topp 40% før siste runden. “Det er veldig usannsynlig ettersom 50% av feltet her har over 1000 ratingpoeng, men alt kan skje”. 

Heldigvis skal ikke Hallvard dra helt alene, og han har fått med seg kompisen Mathias Karlsen til å være med i år. “Det at vi skal dra sammen på de aller fleste turneringene er noe som kommer til å gjøre hele opplevelsen enda morsommere”. Selv om det ikke blir noen luksusturer, vil godt selskap og god spilling gjør det til gode minner. 

Vi i TFK vil ønske Hallvard og Mathias masse lykke til i de ulike konkurransene. Dette blir utrolig spennende å følge med på videre, og vi heier på dere!

Nettsiden er designet og utviklet av Trondheim Idéutvikling!