Da var tiden endelig inne og komme seg på tur. Noen år eller 3 på overtid kan man si. Turen ble lagt sørover, nærmere bestemt til den nest høyest rangerte banen i verden ifølge udisc: Krokhol disc golf course, Siggerud Norway som det står så pent der da.

Planen for turen var ganske enkel; Masse disk golf, masse sosial moro. 

Mange startet turen tidlig fredag, og noen allerede torsdag. Klare for ei skikkelig digg diskgolf helg. Quality Hotel Entry skulle huse oss, ett rolig og fint hotell ca 15 min kjøring fra banen. På turen ned ble det jo selvfølgelig spilt diskgolf. Baner som Ankerskogen, Rena m,fl fikk ivrige trøndere på besøk. Jeg gikk selvfølgelig hardt ut og meldte full runde på Ankerskogen, 27 hull, uten så mye som en nøtt eller dråpe vann i sekken. Urutinert. Det ble hardt allerede etter 18 hull. Veldig fin bane og vell verdt ett besøk.

Miniputtekonkurranse på hotellet

Vell fremme på hotellet samlet vi oss nede i hotellbaren for en liten velkomst. Her fikk alle som stilte på tur utdelt ei meget god og varm lue med den nye klubb logoen på. Selvfølgelig rett på sparket med Facebook live. Null manus utdelt:) Vi fikk også vist frem de nye freshe beachflaggene. Meget fornøyd med de altså!! Litt info om noen turneringer som kommer før vi startet opp konkurranse kjøret.

Mini putte konk, med mini selfølgelig. Her dunket Eirik Wist til med noen sylfrekke putter og dro iland seieren sammen med Geir Olav. En sliten overivrig gjeng gikk sånn passe tidlig i bingen. De aller fleste iværtfall.

Krokhol dag 1

En munter gjeng samlet foran dag 1 på Krokhol DGC.

Ett stødig og ryddig program for morgen dagen var satt opp. Frokost 07.00 til 08.00 og tee off 09.00 sharp. Litt deilig kaffe akkompagnert med egg og bacon var oppskriften på en fresh start på dagen.

Sola hadde stått opp sammen med oss. Foran oss ventet 18 meget vanskelige hull i runde 1 av Trondheim Frisbeeklubb´s Klubbtur turnering. På menyen sto Gold, den vanskeligste utgaven.Vi hadde fått booket oss tid så vi alle kunne starte samtidig. En helt nydelig bane og all ære til de som har fått frem denne skatten for oss diskgolf folk! Som bane bygger selv må jeg si at jeg hentet inspirasjon nærmest uansett hvorhen jeg snudde meg. En utrolig krevende bane, fylt av spennende men samtidig rettferdige hull. Her ble man hardt straffet for den minste feil. Dette gjennspeilte seg på scorekortet til så og si alle mann.

Vell blåst gjennom første runde, med forbundstinget på øret, var det klart for en kaffe og en titt i shop´n til Krokhol. Med så mange plasser og «miste» disker på Krokhol er det jo ett kjærkomment tilskudd til en slik bane. Ikke mye som manglet her. Det bugnet godt i hyllene som var klare for sesongen som kommer. Noen valgte og kjøre på med ny runde mens andre tok en svippom innom Guru i Oslo for og se på utvalget der. Der var det vist vanskelig og ikke bruke noen kroner…

Geir Olav puttet som en helt, og tøyde reglene på sedvanlig vis!

Etter en seig dobbelrunde for undertegnede var det klart for en etterlengtet dusj og varmat buffet på hotellet. En svær posjon med svinenakke fløtepotet sopp og grønnsker var akkurat det kroppen trengte. Nydelig. Smilende servitører og så mye dessert du bare orket.

Etter middagen samlet vi oss i et konferanserom for Puttekonk. Formatet var lag med 3 pers pr lag med noen innledende runder før semifinaler og finale. God stemning med musikk på anlegget, spennende kamper og den smilende servitøren som holdt oss forfrisket. Her stakk nok engang Geir Olav igjen med meg og (navn) av seieren. Det ble trukket en masse premier. Klubb disk pluss dirtbag og ikke minst Tillerskogen disken som kommer i forbindelse med åpningen av den banen;) Noen veldig få heldige stakk av med den. Videre utover kvelden koste vi oss med shuffleboard og mere putting.

Krokhol dag 2

Marcus legger en slagplan for hullet.

Ny dag og nye birdiemuligheter? Ja da. Krokhol viste seg fra den fine gode siden idag også den. Så og si null vind! Sol og 18 blanke ark.

På dag 1 hadde Richard Hanssen den beste runden på +11. Med seg fikk han meg og noen freske ungkalver som kastet laangt. Så da var planen enkel. holde seg inne og sette putten. Det viste seg og være en fin plan det. Med en forbedring på 6 kast på dag 1 ble det seier på Denstad. Andre hadde ristet ett poker lag av skuldrene og fikk virkelig skut inn børsa. Jens Petter Myhra spilte seg opp mange plasser med en knallsterk runde på +5. 

Sjefen sjøl stakk av med seieren på det meste i løpet av helga!

Jeg hørte bare skryt av anlegget på Krokhol. Men det hadde bydd på hard juling av diverse scorekort. Jeg håper det ikke ga deltagerne en knakk på motivasjonen men snarere tvert om. Jeg skal iværtfall tilbake opptil flere ganger.

Etter endt runde var det slitne karer som satte snuten hjemmover mot Trondheim igjen. En klubbtur jeg kommer til og huske. En klubbtur jeg håper og tror det kommer til og komme mange av fremover. Og da vil vi gjerne ha med flere for det var skikkelig gøy. Stor kosa mæ heiiile helga:)

Lennart Denstad

Nettsiden er designet og utviklet av Trondheim Idéutvikling!