I påsken var det flere TFKere som deltok på ulike turneringer i hele landet. Ingrid Kvendset Fiske var en av disse, og her kan dere lese hvordan hennes opplevelse var:

2. påskedag spilte jeg en av turneringene knyttet til Sunnmørstour på Øverås Diskgolfbane. Vi var heldige og fikk strålende sol hele dagen, med kun en liten trekk i ny og ned. Jeg var veldig spent på å spille banen igjen, siden jeg visste det er en krevende bane. Jeg spilte der en gang i begynnelsen da jeg begynte å kaste, og gikk på over +30 begge gangene. Målet for turneringen var å holde seg på under +20, og ellers gjøre det så godt som mulig. 

Formen var veldig god, og jeg tror det kommer av at jeg gikk flere treningsrunder i Surnadal i påsken. Da fikk jeg trent på å holde meg rolig, og bygge opp putteselvtillit som jeg har manglet siden nyttår. Formen var også god på turneringen, og jeg greide å holde oppe puttingen som jeg er veldig fornøyd med. I tillegg tok jeg noen sjanser som lønnet seg, og jeg er spesielt fornøyd med at jeg fikk par på noen av de vanskelige, lange hullene. Det jeg ikke var så fornøyd med var at jeg kastet litt for mye OB i perioder. Jeg gikk to runder på +18, og er forsåvidt fornøyd med det. Men jeg følte også på at det kunne gått litt bedre, det var noen boogies som skulle vært par for eksempel.

I slikt vær som vi hadde på mandag får man virkelig mersmak av sporten, og jeg ser frem til å bruke både våren og sommeren på frisbeebaner rundt omkring. Ambisjonene for året er å prøve å komme opp på en rating omkring 800, og kunne være konkurransedyktig og kjempe om pallplass på ulike turneringer. Det var veldig gøy at jeg vant turneringen med litt margin. Jeg sjekket score før siste fire hullene, og da kunne jeg slappe av og senke skuldrene på slutten.

Vi i TFK gratulerer Ingrid med seieren og gleder oss til å følge med på hennes utvikling videre. 

Nettsiden er designet og utviklet av Trondheim Idéutvikling!