Fredag:

Klokken 16:00 åpnet Dragvoll midlertidig etter å ha vært stengt i en liten periode. Her fikk deltakerne mulighet for å teste ut den alternative layouten, før konkurransene lørdag og søndag. I ordentlig Trondheimsvær og fire årstider var det flere deltakere som grep muligheten for litt frisk vind i håret. 

Tommy koser seg på turnering

Lørdag: 

I godt trøndersk regnvær var det oppstart med sosial mingling og kaffetår fra 09.00. I tillegg slo Spinnvill DG opp teltet, der de blant annet solgte paraplyer. Denne muligheten var det mange som benyttes seg av (og det var kanskje forståelig, gitt været). Klokken 10.00 braket det i gang på Dragvoll med parturnering. Hele 47 par fullførte pargolfen, fordelt i tre ulike klasser. 

Pallen i Advanced

Advanced: Samlet rating på over 1700

 1. plass: Markus Sandnes og Tommy Ramstad Isaksen (-3)
 2. plass: Valera Shevchenko og Robin Eidsmo (+8)
 3. plass: Hammerdal og Solberg, Jørgen Ørbeck og Lars Andreas Hermansen (+9)
Pallen i Intermediate

Intermediate: Samlet rating mellom 1500 og 1700

 1. plass: Jens Petter Myhra og Eirik Wist (+5)
 2. plass: Sindre Meling og Eirik Arestøl (+6)
 3. plass: Per Martin Almberg og Vegard Ervall (+7)
Pallen i Recreational

Recreational: Samlet rating under 1500

 1. plass: Tormod Sjømæling og Andreas Norum (+14)
 2. plass: Eirik Ebbesen og Matias Skjøtskift (+15)
 3. plass: Jørgen Madslien og Emma Stenbacka (+18)

Søndag:

Endelig var det duket for individuell turnering. Det ble spilt 2×18 hull, med en times pause mellom hver runde. Det var en stor gjeng som troppet tidlig opp på Dragvoll for å gyve løs på kastingen. I litt vind, men overskyet og grei temperatur, kjempet 89 deltakere seg gjennom den alternative banelayouten. I pausen ble det utdelt lunsj fra Big Bite, brus og en putter til hver deltaker. 

Før vi satte i gang ble det utlevert ett gavekort til en av våre trofaste slitere som hele det trønderske miljøet har å takke for at diskgolf er blitt det det er i dag. Ingar Ballo Sandum var han som innførte diskgolf til Trøndelag og startet Trondheim Frisbeeklubb 09/09-1999. Ingar er ikke den personen som mange av de som har kommet til de siste årene vet så mye om. Ingar har blant annet NM-gull i diskaton og Ultimate. Ingar har sittet i styret i Trondheim Frisbeeklubb siden starten i 1999 hvor han i år takket for seg. Trondheim Frisbeeklubb er evig takknemlig for å ha deg i klubben samt det arbeidet du har lagt ned 🏆

Etter endte runder, hadde det blitt satt hele 3 ace på tre ulike hull. Her hadde vi vår gode samarbeidspartner Isobygg med på å sponse Ace premie. Jørgen Madslien satte sin ace på hull 2, mens Valera Shevchenko satte sin ace på hull 13. I tillegg satte Ingrid Kvendset Fiske sin første ace, dette på hull 14. 

I tillegg til Ace-premie, hadde vi CTP-premier:

 • Hull 16 (FPO/Junior): Ingrid Kvendset Fiske
 • Hull 5 (MPO): Jørgen Madslien
 • Hull 6 (Master): Eirik Arestøl
Pallen i MPO

Pro Open

 1. plass: Jørgen Madslien (-13)
 2. plass: Magnus Bogen Brurok (-12)
 3. plass: Sverre Bang Støeng (-5)
Pallen i FPO

Pro Open Women

 1. plass: Ina Årbogen (+33)
 2. plass: Ingrid Kvendset Fiske (+34)
 3. plass: Beate Sørli Døsvik (+46)
Pallen i Recreational

Recreational

 1. plass: Robin Eidsmo (+7)
 2. plass: Anders Emilsson (+10)
 3. plass: August Nygaard Nordby (+11)
Pallen i Master

Pro Master 40+

 1. plass: Hans-Christian Ristad (+7)
 2. plass: Eirik Arestøl (+9)
 3. plass: Roger Karlsen (+11)
Pallen i Junior

Junior < 18

 1. plass: Adrian Snekvik (+8)
 2. plass: Jørgen Markussen (+15)
 3. plass: Noah Albrechtsen (+32)

Med på lasset har vi noen gode samarbeidspartnere som er med på å sette en spiss på våre arrangement. En stor takk til Isobygg, NTE, Trondheim kommune og sist men ikke minst Spinnvill DG. 

Ønsker også å rette en stor takk til Ole Jacob Sætherhaug for godt arbeid med caddybok og en super layout. August som gjør en strålende jobb som TD og Jørgen Madslien med sine bidrag med opplæring av August. 

Vi i TFK vil takke alle deltakere for formidabel innsats og masse godt humør, og håper å se dere på banene så fort de åpner igjen. 

Nettsiden er designet og utviklet av Trondheim Idéutvikling!