Hallvard Flatberg spiller Heatland Open denne helgen, og vi er så heldige å få oppdateringer underveis!

Dagens oppsummering: Kastet som en gud og putta som en gjøk.

Jeg spilte de tre første hullene etter planen. På hull 4 kastet jeg et veldig bra kast, men bommet på en putt fra 7 meter. Gikk ikke så veldig mye bedre på hull 5, der gikk jeg på en bogey. Fikk en fem meter birdie bom på hull 6. På hull 7 presterer jeg å kaste to perfekte kast, og ligger dermed an på fem meter for en birdie. Her mister jeg hodet, putter som en idiot, og ender opp med en dobbel bogey. Heldigvis fikk jeg til en birdieputt fra 13 meter på hull 8. På hull 9 hadde jeg rundens eneste dårlige utkast. Dette førte til at jeg måtte «scramble» for å få par. Kastet et «heroshoot» og hadde med dette en fem meter par putt. Da kan du gjette hva som skjedde? Jo, jeg bommet selvfølgelig på denne også. Etter to veldig gode kast på hull 10 er jeg på ni meter for birdie. Hva skjer? Bommet denne sjansen også. På hull 11 har jeg en tolv meter birdie putt. Vi fortsetter i samme tralten, og bommer på denne også. På hull 12 skal det endelig løsne. Her klarer jeg en, om jeg må si det selv, veldig god putt fra 17 meter og får dermed rundens første birdie. Spilte hull 13 veldig bra, og puttet for birdie fra åtte meter. På hull 14 bommet jeg på nytt på en birdiemulighet fra 6 meter. På hull 15 parkerte jeg for birdie, mens på hull 16 bommet jeg nok en gang fra 8 meter. Avsluttet dagen med to veldig gode birdies. Alt i alt, jeg kastet som en gud og putta som en gjøk.

Det er verdt å merke seg at reisekameraten Mathias ligger på første plass etter fredagens runde!

Vi ønsker Hallvard (og alle andre trøndere) masse lykke til videre!

Nettsiden er designet og utviklet av Trondheim Idéutvikling!