Reisebrev skrevet av Jørgen Madslien

Helgen 10-12.juni sendte Trondheim Frisbeeklubb to av sine sterkeste på Norgescupens tredje runde i Kodal, arrangert av Sandefjord Frisbeeklubb. Disse var Hallvard Flatberg og Jørgen Madslien, og de var begge med på å prege konkurransen i MPO!

Hallvard Flatberg
Jørgen Madslien

Selv med trippelbogey på siste hull var Jørgen i delt ledelse etter første runde, men med en veldig tøff andrerunde forsvant sjansene for en topp-plassering. For Hallvard sin del fulgte han opp en ganske god førsterunde med en veldig god andrerunde, og var å finne på «lead card» i finalerunden. Han klarte dessverre ikke å levere en «Hallvard 2021-sisterunde», men endte likevel på en høyst respektabelt 5. plass!

Hallvard Flatberg

Jørgen spilte igjen bedre mot slutten av sisterunden, og klatret opp til en 13. plass. Begge TFK-spillerne var blant de med absolutt flest birdies denne helgen.

Jørgen Madslien

De som har sett resultater har kanskje lagt merke til hull 7, som snittet nesten 2 kast over par! Dette var et krevende par 5-hull på 333,33 meter. Med medvind på utkastet var det lett å bli dratt ut av fairway til venstre på drive, med det var først og fremst siste 130 meter som var utrolig vanskelig. Her ble det relativt trang OB på begge sider mot skogen, og de siste 50 metrene gikk betydelig nedover, hvor mange enten fadet ut i OB, bommet på kastet og havnet i OB eller bommet på skumle putter. Et fantastisk kult hull, men hjelp så frustrerende det var for undertegnede å spille det 7 kast over par totalt på runde 1 og 2… For de som skal på diskgolf-ferie kan vi absolutt anbefale en tur innom Kodal! Det var en variert bane med mange hull som skilte godt, krevde mange ulike kast og mange signaturhull!

Nettsiden er designet og utviklet av Trondheim Idéutvikling!