Trondheim Frisbeeklubb er medarrangør for Trønder Tour 2022, og 30.sept-2.okt er det endelig vår tur. I år har vi som mål å arrangere Trønder Tour på vår splitter nye bane på Tillerskogen. Dette gleder vi oss masse til!

I den anledning trenger vi flere frivillige for å få dette til å bli et godt arrangement! Kan du, eller noen du kjenner stille opp, vil det være til stor hjelp. Det vil være flere ulike arbeidsoppgaver, blant annet kiosk, grilling, spottere og alt-mulig-hjelper. Disse arbeidsoppgavene vil lett kunne kombineres med deltakelse på touren.

Her har dere en oversikt over hvilke arbeidsoppgaver som vi trenger. Denne lista kan oppdatere seg etterhvert som vi ser behov for det.

Oversikt over arbeidsoppgaver

Gi en kommentar i dokumentet om det er noe av dette du kunne bidratt med, eller send en melding til Sindre Ryan eller noen andre i arrangørgruppa for Trønder tour.

Nettsiden er designet og utviklet av Trondheim Idéutvikling!