Reisebrev fra Olve Løseth

Om selve turen, bodd på en airbnb 20 minutter unna banen sammen med Magnus Bogen, Hallvard Flatberg og Sindre Pedersen. Kjørt hjemmafra fredag og va til søndag.

Banen var veldig velstelt mtp hvor mye det hadd regna, det va veldig bløtt og det merka man på enkelte hull som hadd store flata. Men like mange av hullan som e på banen. Veldig gjennomført.

Arrangementet va veldig bra, god stemning med en veldig flink speaker på hull 1. Mange gode spillera var med, men samtidig så mangla man norgeseliten. Vi diskuterte litt om det sammen med arrangøran og det må bli lagt litt mer prestisje i norgescupen.

Mitt eget spill ila turneringa va jevnt ok, første runden va veldig bra å gikk opp i ledelse men va en runde dær æ like godt kunna gå -8 som -5.

Runde to va litt under parri, dårlig putting samtidig som veldig ujevn kasting gjor til slik at æ mista litt pacen på å heng med helt i toppen men lå på 4 plass etter runde to, va samtidig veldig dårlig forhold på 2 runden.

Runde 3 va veldig opp og ned men endt opp på -2, hadd veldig mange muligheta t å spill bedre men sleit litt med å kapitaliser på det. Men alt i alt så e æ fornøyd med å snitte på 960 rating og nesten gå enda en 1000 rata pdga runde med den første runden, veldig gøy å bli nr 4 i et Nc event

Nettsiden er designet og utviklet av Trondheim Idéutvikling!