Vi kjørte et medlemsmøte mandag 9/1, før putteligaen startet. Initativet kommer fra styret som ønsker og få i gang litt mer snakk og klubbprat nå som vi fyker inn i det nye året. Det har vi bare godt av, og vi synes det er en fin måte og få vist at vi er her for medlemmene. Det er store planer for 2023. Vi har mye på agendaen og flere følere ute på mange mange fronter.

Anlegg

Dragvoll og Otis er planlagt og få en oppshining. Det er søkt spillemidler og det er satt igang dialog med Ntnu for forhåpentligvis få gjøre utbedringer der.

Det foreligger en plan for nye hull på Othilienborg etter befaringer med kommunen og innspill fra Vestlia borettslag. Dette gleder vi oss stort til og sette i gang med så fort det lar seg gjøre i vårt nordiske klima.
Tillerskogen er jo fortsatt under lupen fra flere hold. Møte med KIF komiteen 16 januar er neste stoppested for den saken. Med råd fra både idrettsråd og idrettsflateekspert er man så klar man kan bli for dette.

Arrangement i 2023 (så langt)

  • Vårspretten
  • Amatør turnering
  • Junior tour(NY for året, mer info kommer)
  • Trønder Tour i samarbeid med Nidaros
  • Klubbmesterskap

Seriespillet ble det også snakket om. Går mot 3 runder i uken. 2 shotgun og en flex.

Arrangementskomité 🔥👊

Ble diskutert at man ønsker og ta det et hakk opp på arrangement i år. Vi røsker litt opp i «beddet» av gamle chat grupper og danner en ny arrangement komitee. Eirik Arestøl var raskt på pletten og sa at han er med! Er du også interessert i å være med? Da er det bare og ta kontakt med klubben.

Hull ansvarlige✌️

Hull ansvarlige skal man også bygge videre på. Dette ser vi har fungert meget godt på flere hull som ved våre baner som har fått en oppfreshing opptil flere ganger iløpet av sesongen. Dette er gull verdt og sparer klubben for masse dugnadsarbeid.

Årsmøtet 2023

Kommer i Mars. Dato er ikke satt enda. Saker er det bare å sende inn til post@trondheimfrisbee.no

Klubbtur

Her er det stilling ledig for minimum 2 personer for og klekke ut et opplegg for tur i 2023. Mange muligheter for tur. Både lokalt og lengre sør. Forslag på både destinasjon og tur planleggere setter vi stor pris på.

Trønder Tour

Jobbet tett opp mot sponsorer. Her har Trondheim Frisbee landet 90.000 kr rett inn i årets tour. SMN og Nte er samarbeidspartnere for 2023. Veldig veldig bra.

Neste møte

Allerede 30 Januar til samme tid og samme sted: Tiller vgs auditorium kl 18.30, er det klart for neste møte.

Nettsiden er designet og utviklet av Trondheim Idéutvikling!