Trondheim Frisbeeklubb kommer inn som arrangør i Norgescupen! Norges cup vil bli arrangert i Tillerskogen diskgolfpark helgen 9 – 11. Juni.

Dette gleder vi oss vilt til!!!

Trondheim Frisbeeklubb har som et uttalt mål og arrangere Norges cup på regelmessig basis. De siste gangene Norgescup ble arrangert på en bane bygget av og for TFK var tilbake i 2016 og i 2014 ved Dragvoll diskgolfpark. I 2014 var det Anders Nødland Danielsen fra Ekeberg som vant en knusende seier i Open-klassen hele 10 kast foran Andre Johnsen fra Skien.

Siden den gang har klubben arrangert på sagnomsuste Kristiansten Festning i 2017 og ved to anledninger på Årsøya i Selbu 2019 og 2020.

Så da er det på tide og komme seg på hesten å sæla på! I over 4 år har man planlagt og jobbet for en ny konkurransebane i Trondheim. Nå er den endelig klar og i Tillerskogen skal vi gjøre vårt ypperste for å presentere en bane som skal være striglet, nyfrisert og virkelig by på utfordringer som skiller klinten fra hveten. Med flunka nytt toppdekke og lange fine teepad’s skal de beste av dere virkelig få vist hvordan man treffer linjene.

Så da er det bare og ønske hjertelig velkommen til Trondheim i Juni!

NC 2 Tillerskogen | Facebook

Mvh
Lennart Denstad
Styreleder i Trondheim Frisbeeklubb

Nettsiden er designet og utviklet av Trondheim Idéutvikling!