Informasjon til alle discgolf frelste,

Åpning av Dragvoll vil bli i samsvar med første serierunde etter Trondheim Frisbeeklubb sin Master tour søndag 7 Mai. Serierunden vil da bli satt opp etter Master Tour arrangementet. Noe uvanlig lang vinter gjør at det fortsatt er søkvått på banene og det er i alles interesse og la det få tørke opp så mye som mulig. Optimalt hadde man latt det tørke enda lengre, men en dato må man bare komme i gang med sesongen.

Status ved Othilienborg er at man ser lyset i tunnelen og ser for seg åpning av dette i løpet av uken som kommer (ukr 18). I løpet av de to siste dugnadene er det lagt ned 200-220 dugnadstimer. Fantastisk innsats👏 Mange mange timer utenom disse er også lagt ned. Othilienborg er et veldig krevende terreng og arbeidet tar da naturligvis mye lengre tid. Nardo-posten har skrevet en artikkel om arbeidet vårt på banen, den finner man her Etterlengtet gjenåpning av diskgolfbane – NARDO-POSTEN (nardoposten.no)

Når det kommer til banen i Tillerskogen så smelter det stadig mer snø der og den nærmer seg klar for årets sesong. Før den blir satt ordentlig i drift ønsker vi å få lagt kunstgress på teepadsene, dette har vi ambisjoner om å få gjennomført i løpet av mai, se opp for dugnad invitasjon her også! 😊

For å unngå store skippertak på dugnader har vi satt opp et hull-ansvarlig program, hvor man kan skrive seg på for å ta ansvar for løpende vedlikehold av fairways, teepads, OB-linjer m.m.. Se oversikt her Trondheim Frisbeeklubb – Oversikt hullansvarlige.docx – Google Disk, ta kontakt med klubben om du ønsker å skrive deg på listen. Ryktene skal ha det til at det blir en kåring av det fineste hullet på tampen av sesongen! 

Vi ønsker også å informere om kommende arrangement, først i rekken går Vårspretten av stabelen lørdag 29.04, deretter er det Junior Tour 01.05! Ta en titt på arrangement siden vår her: Arrangementer – Trondheim Frisbeeklubb

Oppsummert så er vi ikke mange ukene unna å ha Trondheim Frisbeeklubb sine tre hovedbaner i full drift igjen. Det er bare å glede seg til en ny og fantastisk sesong med discgolf! Vi oppfordrer også til å ta en titt innom klubbshoppen vår som er oppdatert med et par nye jakker og t-skjorter, den finner dere her: Trondheim Frisbeeklubb Shop – Klubbshop for Trondheim Frisbeeklubb

Om du ikke er medlem i klubben fra før så hadde vi satt stor pris på å få deg med på laget! Sjekk ut Bli Medlem siden vår for mer info

Med ønsker om god vind fra styret i Trondheim Frisbeeklubb

Nettsiden er designet og utviklet av Trondheim Idéutvikling!