Er du på utkikk etter en klubb som har en unik tilgang til baner, som kan tilby en variert trenings- og konkurransehverdag, og som er med på heie hverandre frem? Da vil du bli medlem hos oss! 

Hvorfor bli medlem hos oss?

Som en av Norges største frisbeeklubber, kan Trondheim Frisbeeklubb bidra til at du får en optimal opplevelse av diskgolf og ultimate frisbee. Vår medlemsbase består av mennesker med vidt forskjellig erfaring og bakgrunn, og vi ønsker både nybegynnere og erfarne, så vel som barn og gamle velkommen i vår klubb. 

Trondheim Frisbeeklubb er for alle som ønsker å spille diskgolf og/eller ultimate, og vi arbeider hele tiden med å utvikle oss slik at våre medlemmer hele tiden får et godt tilbud. TFK drifter i dag 5 ulike diskgolfbaner i Trøndelag, med ulike vanskelighetsgrad. Ved å betale medlemskap hos oss, er du med på å ivareta driften av disse banene slik at vi kan opprettholde god kvalitet til våre medlemmer. Det skader dessuten ikke å få muligheten til å delta på seriespill på disse banene gratis.  

Vi har inngått en samarbeidsavtale med Spinnvill-butikken som har sine lokaler på Rotvoll. Her vil medlemmer av TFK få 10% på butikken. Andre fordeler vi har er diskgolftreninger, ultimatetreninger, klubbtur, klubbmesterskap m.m.

Hva koster det?

Trondheim Frisbeeklubb tilbyr følgende medlemskap:

  • Ordinært medlemskap: 350kr
  • Juniormedlemskap: 250kr *
  • Familiemedlemskap: 50,- **

* = En utøver er junior frem til og med fylte 19 år

** = Prisen gjelder familiemedlem av et ordinær medlem. Som familie regnes ektefelle/samboer/partner og barn. Familierelasjonen må registreres. 

Vi håper å se deg på banen! Ved spørsmål, send en henvendelse så svarer vi så fort vi kan. 

Klikk her for å melde deg inn

Nettsiden er designet og utviklet av Trondheim Idéutvikling!